Verzenden & retourneren

Verzenden


Keuze vervoerder

  • Pakketten binnen Nederland worden met PostNL verstuurd. Hierbij kunt u tevens een afhaalpunt selecteren (PakjeGemak). Verzending met DPD bieden wij binnen Nederland niet aan.
  • Pakketten naar Belgie versturen wij enkel met DPD.
 

Tijdlijnen

  • Voor PostNL geldt op werkdagen voor 19:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Levering op werkdagen en op particuliere adressen tevens zaterdags.
  • Pakketten worden vanaf 100,00 euro incl. 21% BTW binnen Nederland gratis door PostNL en binnen Belgie gratis door DPD bezorgd.
  • Voor pakketten onder de 100,00 euro incl. 21% BTW wordt voor PostNL € 6,95 incl. 21% BTW in rekening gebracht.
 

En verder

  • Zodra uw order het distributiecentrum van de vervoerder bereikt ontvangt u een email met daarin een link met de track en tracecode.
  • Afhalen is beperkt mogelijk. De reden hiervoor is dat onze voorraad wordt gedistribueerd vanuit een centraal distributiecentrum. Als u het product eerst wilt zien voordat u het koopt, dan raden wij u aan het product gewoon te bestellen en desgewenst gebruik te maken van uw retourrecht.

  

Retourneren


Op Ledhandel.nl gekochte artikelen kunt u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, onbeschadigd, in zo oorspronkelijk mogelijke staat en indien mogelijk in de originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst terug.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Ledhandel.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.
Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van retourneren via email aan ons kenbaar te maken, na email goedkeuring kunt u het artikel retourneren naar het onderstaande adres.
De volledige verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Na ontvangst van uw retourzending zal deze worden gecontroleerd op compleetheid en beschadiging. Als dit in orde is, dan vergoedt Ledhandel.nl het aankoopbedrag, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de herroeping gemeld is.
Tenzij Ledhandel.nl aanbiedt het product zelf af te halen, wordt er gewacht met terugbetalen tot het product ontvangen is of tot is aangetoond dat het product teruggezonden is, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
Ledhandel.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat bij de bestelling is gebruikt, tenzij wordt ingestemd met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Retouradres

 
Soled Light BV h.o.d.n. Ledhandel.nl
T.a.v. Retourafhandelingen
Laanenderweg 47
1812PW Alkmaar