Ledika LED Schijnwerpers

Ledhandel.nl biedt de nieuwste generatie Ledika LED Schijnwerpers met de beste kwaliteit. Deze breedstralers onderscheiden zich door een perfecte warmteafvoer, welke de levensduur direct ten goede komt. 
Direct aan te sluiten op het lichtnet en voorzien van IP65 classificatie. Daarmee uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis, waardoor deze verstralers zeer breed toepasbaar zijn. Van beveiliging van woningen, winkels, sporthallen en bedrijfsgebouwen tot verlichting van tuinen, sportvelden, parkeerterreinen, maar ook als bouwlamp.
De Ledika LED Schijnwerpers zijn verkrijgbaar in verschillende wattages. Als variant verkrijgbaar met bewegingsmelder of als RGB met afstandsbediening. Deze Ledika LED Schijnwerpers leveren een energiebesparing van circa 80% energie ten op zichte van halogeen. Laat Ledika LED Schijnwerpers ook bij u stralen!

Waarom Ledika schijnwerpers?

Gouden bedrading LED chip in plaats van koperdraad

 
LEDIKA® kwaliteit   Standaard kwaliteit
LEDIKA® kwaliteit   Standaard kwaliteit
  1. Concurrenten gebruiken slechts een enkele koperdraad die maximaal slechts 450mA kan dragen. Ledika gebruikt twee gouden 1.2mil draden die maximaal 700mA kunnen dragen en is daarmee een stuk betrouwbaarder.
  2. Het warmtegeleidingsvermogen van een gouden draad is hoger dan van koper en is daarmee veiliger dan de concurrentie.
  3. Gouddraad geleidt de LED COB chip niet alleen veel beter, maar is ook beter soldeerbaar en drukbestendiger.
 

Merk en grootte van de LED chip

 
LEDIKA® kwaliteit   Standaard kwaliteit
LEDIKA® kwaliteit   Standaard kwaliteit
  1. Ledika maakt veelal gebruik van een grotere LED chip omvang dan andere fabrikanten, waardoor meer lichtopbrengst en een betere warmteafvoer gerealiseerd wordt.
  2. Als andere fabrikanten dezelfde lichtopbrengst willen behalen met een kleiner formaat chip, dan moet het voltage van de voeding verhoogd worden. Hierdoor zal de temperatuur van de LED chips geregeld zodanig hoog worden dat de lichtopbrengst en de levensduur ernstig verminderd wordt.
  3. Ledika gebruikt originele 35mil LED chips van Epistar uit Taiwan. Deze bieden een goede en stabiele kwaliteit. De concurrentie gebruikt geregeld onbekende of merkloze LED chips van bedenkelijke kwaliteit.
 

Waterbestendigheid

 
LEDIKA® kwaliteit   Standaard kwaliteit
LEDIKA® kwaliteit   Standaard kwaliteit

Eenvoudig water spuiten op een merkloze LED schijnwerper en er zit meestal al snel water of condens in. De LED schijnwerper is dus beperkt waterdicht en hooguit volledig stofdicht. Ledika LED schijnwerpers onderscheiden zich hierin door de uitstekende waterbestendigheid met bijbehorende IP65 classificatie en zijn hiervoor uitvoerig getest. Zelfs in een volle waterbak en met bespuiting van een tuinslang is er na 5 minuten geen water binnengedrongen. Met recht dus waterdicht.