Uw wand uitlichten met LED schijnwerpers

De muren van uw woning worden vaak achterwege gelaten bij het samenstellen van een lichtplan. Toch kunt u eenvoudig een unieke sfeer creëren wanneer u ook de wanden van uw woning meeneemt in de samenstelling van uw lichtplan. Zo zijn LED schijnwerpers uitstekend geschikt voor het belichten van uw wanden. 

Of u nu de wanden aan de binnen- of buitenzijde van uw woning wilt verlichten, u wilt hierbij altijd het beste resultaat. Daarom geven wij u in dit artikel enkele tips en suggesties voor het mooi uitlichten van uw wand bij het gebruik van LED schijnwerpers. 

 

Stel een lichtplan samen voor uw LED schijnwerpers

 

De LED schijnwerpers die u gaat gebruiken voor uw wand zullen helpen om nadruk te leggen op bepaalde onderdelen van de muur. Zo kiezen steeds meer mensen ervoor om opvallende onderdelen van de wanden specifiek te belichten. U kunt er buiten bijvoorbeeld voor kiezen om een beschilderde wand te belichten met LED schijnwerpers. Daarbij zijn LED schijnwerpers ook toepasbaar in de rest van de tuin, bijvoorbeeld om tuinaccessoires zoals standbeelden beter te laten opvallen. 

Het is hiervoor nodig om een effectief lichtplan samen te stellen. In een lichtplan is opgenomen hoe en in welke hoek de LED schijnwerpers de wand zullen belichten. Dit heeft niet alleen tot gevolg dat u het maximale uit het licht van uw LED schijnwerpers haalt, u kunt hiermee ook eenvoudig bepaalde delen van de wand belichten. 

De lichtval van de LED schijnwerpers is van hoge kwaliteit, waardoor u naar eigen wens bepaalde effecten kunt creëren. Zo zijn steeds meer Nederlandse tuinen voorzien van een wand waar de lichtval van diverse LED schijnwerpers op prachtige wijze samenkomt. Door meerdere schijnwerpers met elkaar te combineren, ontstaat er een breed scala aan effecten op uw wanden. En dat kan erin resulteren dat u een hele eigen sfeer op deze wand creëert. 

Let bij het samenstellen van een lichtplan goed op de manier waarop het licht op de wand valt. Het is van belang dat de LED schijnwerpers met de juiste hoek richting de wand worden opgesteld, want alleen dan kunt u de effecten creëren waar u op dit moment naar op zoek bent. Daarbij kunt u zowel binnen als buiten gebruikmaken van RGB LED schijnwerpers. Deze schijnwerpers bieden een breed scala aan mooie kleuren waarmee u uw wanden kunt belichten. 

Bij het gebruik van RGB LED schijnwerpers dient u ook altijd goed op te letten op welke manier de kleuren op de wand samenkomen. Zo is het bij gebruik van kleuren handig om te kijken welke effecten u hiermee wilt creëren. U kunt een LED schijnwerper instellen op geel, en een andere LED schijnwerper instellen op blauw. Hiermee stelt u een prachtig canvas aan kleuren samen: geel aan de ene zijde, blauw aan de andere zijde en groen op het deel van de wand waar de verschillende lichten samenkomen.

 

Bestel uw LED schijnwerpers bij Ledhandel

 

Ledhandel is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve LED schijnwerpers. Binnen ons brede assortiment aan LED-verlichting vindt u onder andere waterdichte LED schijnwerpers van Ledika; een hoogstaand merk binnen de wereld van LED-verlichting. Dankzij onze samenwerking met Ledika kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden en tegelijkertijd de prijzen laag houden.

 

Bekijk direct ons assortiment aan LED schijnwerpers en voeg in een handomdraai prachtige effecten toe aan de wanden aan de binnen- of buitenzijde van uw woning.