5 manieren om multicolor LED-strips te gebruiken

Led-verlichting kan op allerlei manieren worden gebruikt. Vooral LED-strips hebben veel mogelijkheden. In dit artikel vindt u de nodige inspiratie.

Multicolor LED-strips zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. De LED-strips zijn uitermate geschikt om in de tuin of thuis aan te brengen en daarmee een stukje sfeer te creëren. De verlichting wordt in tegenstelling tot kerstverlichting niet warm en geeft licht af in allerlei verschillende kleuren. Multicolor LED-strips zijn eenvoudig te bedienen en kunnen met een afstandsbediening op elke gewenste kleur worden afgesteld. U kunt LED-strips van allerlei verschillende lengtes bestellen en met een bijgeleverde plakrand wordt het vrij gemakkelijk om de LED-strips aan te brengen.

 

1.   LED-strips in de tuin

LED-strips doen het goed in de tuin - zeker in de winter. LED-strips kunt u onder de rand van het schuurtje plakken, onder de dakgoot, op een mooie boom of waar u maar wilt! LED-strips geven een heldere lichtkleur en zijn in allerlei kleuren af te stellen voor een nog vrolijker effect. Multicolor LED-strips zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en zijn eenvoudig met een afstandsbediening af te stellen. Koppel twee strengen met een koppelstuk wanneer de gebruikelijke afmetingen niet toereikend zijn.

 

2.   LED-strips met kerst

Tijdens de kerst is het leuk om iets speciaals te doen. Multicolor verlichting brengt een vrolijke sfeer met zich mee en laat iedereen stralen. Stel de multicolor LED-strips af in kleuren als groen en rood om het kerstgevoel nog intenser te ervaren. Wanneer u LED-strips rond de kerstperiode plaatst kunt u deze de hele winter laten hangen en er langdurig van genieten. De LED-strips komen met een plakrand en zijn zowel binnen als buiten eenvoudig te bevestigen.

 

3.   LED-strips onder de bank

Gezellig en warm gevoel in huis? LED-strips onder de bank brengen sfeer. Wanneer u LED-strips onder de bank plaatst zijn deze in principe niet te zien en komt er een prachtige gloed onder de bank vandaan. Gebruik de LED-strips om in de donkere maanden van het jaar een prachtige sfeer te creëren. Multicolor LED-strips zijn in allerlei kleuren af te stellen via een bijbehorende radiografische afstandsbediening (RF).

 

4.   LED-strips in de keuken

De keuken is een belangrijke plek binnen uw woning waar sfeer niet onbelangrijk is. In de modernere keukens zien we LED-strips steeds vaker terug en vaak worden ze gebruikt om eenvoudig een moderne en luxe uitstraling mee te geven. Wanneer u LED-strips in een gootje aan het plafond monteert is het mogelijk om de gehele keuken met LED-strips te verlichten. Bent u geen klusser? Dan kunt u de LED-strips ook aanbrengen met de bijgeleverde plakrand.

 

5. LED-strips op uw trap

Is het ‘s avonds donker als u de trap op loopt? Dan kunnen LED-strips de gewenste verlichting bieden om toch veilig de trap op te lopen. Daarbij biedt het ook een zeer unieke look. Dit is vaak zuiniger dan het plaatsen van meerdere LED-spotjes. Door middel van de plakrand kunt u de LED-strips gemakkelijk langs de leuning plakken.

Wilt u LED-strips bestellen? Bekijk dan direct het assortiment van Ledhandel.nl. In het gevarieerde assortiment vindt u allerlei soorten LED-verlichting en ook multicolor LED-strips om in of om uw huis te gebruiken. Wanneer u op werkdagen voor 19:00 uw bestelling plaatst wordt deze de volgende dag geleverd.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.