Meer genieten van verlichting - Webshop voor led verlichting

Meer genieten van verlichting - Webshop voor led verlichting

Persbericht over Ledhandel.nl: Meer genieten van verlichting - Webshop voor led verlichting

Ze zijn klein, heel efficiënt, duurzaam en gemakkelijk te bedienen: ledlampen. Ze brengen een revolutie teweeg in de wereld van het licht. De vele voordelen ervan maken ze interessant voor talrijke verlichtingstoepassingen. De webshop ledhandel.nl biedt een groot assortiment hoogwaardige ledproducten.


Licht is goed voor het welzijn. Dit beleeft iedereen steeds weer als de lente begint en het langer licht blijft. Als de dagen langer worden, voelen mensen zich actiever, zijn ze beter gehumeurd en zijn ze vaak langer wakker dan in de sombere, donkere wintermaanden. Licht heeft dus een directe positieve werking op de gezondheid en het welzijn. De juiste verlichting draagt daarom ook bij aan de verbetering van de levenskwaliteit.


‘Ledlampen bieden hierbij veelzijdige en onbeperkte gebruiksmogelijkheden, ongeacht of ze nu in winkels, hotels, restaurants, kantoren, openbare gebouwen of in de eigen woning worden toegepast,’ zegt Wim van der Burght, klantenadviseur van webshop ledhandel.nl. In ledverlichting is iedere gewenste kleur mogelijk en kunnen dynamische effecten worden bereikt die met een conventionele verlichting niet te realiseren zijn. Dankzij de beperkte warmteontwikkeling en de compacte vorm kan ledverlichting bijna overal worden geïntegreerd: in muren, plafonds, meubelen en zelfs in textiel. Omdat ledverlichting digitaal bestuurd wordt, zijn verschillende scenario’s of stemmingen te programmeren of met een druk op de knop te veranderen. Verder munten deze innovatieve lampen uit in energieefficiëntie, duurzaamheid en lage onderhoudskosten.


Ledhandel.nl biedt een groot assortiment van verschillende ledproducten van het eigen merk Ledika (o.a. downlights, ledtlbuizen, lampen, strips, inbouw en outdoorspots). ‘Absolute bestsellers zijn onze ledschijnwerpers voor buiten, die afhankelijk van het model met bewegingsmelders, dimmers, infraroodafstandsbediening of in verschillende wittinten verkrijgbaar zijn,’ legt Wim van der Burght uit. Op alle producten geeft de fabrikant twee jaar garantie.

 

Meer informatie op: www.ledhandel.nl

 

Contactgegevens Ledhandel.nl:

 

Ledhandel.nl BV
Wim van der Burght
Business Center 'Geuzenstaete'
Krammer 8
3232 HE Brielle

 


Tel. +31 181 470 432
[email protected]
www.ledhandel.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.